Skip to product information
1 of 2

desire

Qafore Ngjyre Ari

Qafore Ngjyre Ari

Regular price €24,90
Regular price €0,00 Sale price €24,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Qafore Ngjyre Ari


Qafore zinxhir me gurë natyrorë dhe zbukurime sharmi

  • ---
  • ---
  • ---
Materiali
  • ---
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details