Skip to product information
1 of 4

Perspective

Nilsa Fustan Bardhë dhe Kaltër 2954

Nilsa Fustan Bardhë dhe Kaltër 2954

Regular price €49,90
Regular price €134,90 Sale price €49,90
63% Zbritje Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

NILSA FUSTAN SHUMË NGJYRËSH 2954

Përshkrimi së shpejti..

Veçoritë e produktit

  • Pattern: Regular Fit
  • Model Length: Above Knee
  • Sleeve Type: Postiche Arm
  • Sleeve Length: Long Sleeve
  • Pattern: Plaid
  • Collar Type: Square Collar
  • Closure Type: Button
Materiali
  • 63% Polyester
  • 34% Viscose
  • 3% Elastane
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details