Skip to product information
1 of 4

desire

Lennert Pantallona Ecru 1411

Lennert Pantallona Ecru 1411

Regular price €69,90
Regular price Sale price €69,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Lennert Pantallona Ecru

Pantallonat Lennert janë me ju kur doni të sillni freski dhe dritë në gardërobën tuaj këtë sezon vjeshtë-dimër. Këto pantallona 100% pambuk, të cilat do t'i bëjnë këmbët tuaja të duken më të gjata dhe më të holla me tiparin e tyre në pjesën e poshtme të këmbës, mbulojnë me mjeshtëri të gjithë tepricën në ijet dhe barkun. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të krijoni kombinime elegante dhe të këndshme!

  • Modeli: Modeli i rehatshëm
  • Gjatësia e modelit: Gjatësia e gjatë
  • Lloji i mbylljes: Zinxhir - ButonLloji i këmbës: Këmbë e gjerë
Materiali
  • 100% Pambuk
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details