Skip to product information
1 of 4

desire

Hilde Pallto Stone 0425

Hilde Pallto Stone 0425

Regular price €319,90
Regular price Sale price €319,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Hilde Pallto Stone

Simboli i elegancës në shikim të parë: Bëhuni gati të arrini përsosmërinë me pallton Hilde! Pallto Hilde, e cila është bërë përfaqësuese e elegancës sportive me kapuçin e saj, do të jetë e domosdoshme për krijimet tuaja këtë dimër me linjat e saj të thjeshta, ngjyrën universale dhe prerjen elegante. Do të mahniteni nga detaji i mëngës së shkopit të palltos Hilde dhe do të dashuroheni me rripin e saj elegant!

  • Astari: 100% Poliester
  • Modeli: Përshtatje e rregullt
  • Madhësia e modelit: Madhësia Midi
  • Lloji i mëngës: mëngë bat
  • Gjatësia e mëngës: Mëngë e gjatë
  • Lloji i jakës: me kapuç
Materiali
  • 66% Poliestër
  • 32% Viskozë
  • 2% Elastane
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details