Skip to product information
1 of 4

Perspective

Elinsa Fustan I Kuq 3078

Elinsa Fustan I Kuq 3078

Regular price €99,90
Regular price €147,90 Sale price €99,90
32% Zbritje Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Elinsa Fustan I Kuq

Fustan Elinsa me teksturë përzierje pambuku. Ky fustan me gjatësi midi me jakë V ka një dizajn të rregullt, mëngë të shkurtra, shpatulla të rëna, xhepa të përparme dhe një zinxhir prapa.

Veçoritë e produktit

  • Mëngë të shkurtra
  • Shpatulla të rëna
  • Xhepa të përparmë
  • Zinxhir mbrapa
Materiali
  • 67% Pambuk
  • 28% Poliestër
  • 5% Elastan
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details