Skip to product information
1 of 5

desire

Çantë Klatër E Mbyllët 0172

Çantë Klatër E Mbyllët 0172

Regular price €69,90
Regular price Sale price €69,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Çantë Klatër E Mbyllët 

Duke sjellë një perspektivë krejt të re për modelet e çantave me zinxhir floriri,  tërheq vëmendjen me këtë model. Materiali lëkure vegan me teksturë katrore, me cilësi të lartë, vjen së bashku me çelik të cilësisë së lartë në ngjyrë ari, duke simbolizuar lindjen e një çante të qëndrueshme dhe të përjetshme. Ju nuk do të dëshironi ta hiqni këtë çantë nga supet tuaja, e cila do të jetë një shoqëruese e shkëlqyer për fustanin tuaj!
 

Materiali
  • 100% Lëkurë Vegane
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details