Skip to product information
1 of 4

desire

Çantë E Gjelbër 0173

Çantë E Gjelbër 0173

Regular price €59,90
Regular price Sale price €59,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Çantë E Gjelbër

Çantën, e cila tërheq vëmendjen me stilin e saj, mund ta përdorni me stilet tuaja klasike. Ju mund ta bartni këtë çantë retro me zinxhirë të shkurtër në stilin tuaj të zyrës me kostumet tuaja ose në kombinimet tuaja shik me fustanet tuaja të mbrëmjes. Vëllimi i brendshëm i kësaj çante, i cili hapet dhe mbyllet lehtësisht, është gjithashtu mjaft i kënaqshëm. Blini këtë aksesor tani dhe shtoni elegancë kombinimit tuaj.
 

Materiali
  • 100% Lëkurë Artificiale 
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details