Skip to product information
1 of 6

Perspective

Brissa Fustan Antracit 3061

Brissa Fustan Antracit 3061

Regular price €104,90
Regular price Sale price €104,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Brissa Fustan Antracit

Fustan Brissa me natyrë ekologjike. Ky fustan me material Lyocell (TENCEL™) përmban xhepa të ngjitur përpara, një jakë këmishë, mëngë të gjata, shpatulla të lëshuara, përpara mbërthim kopsa dhe gjatësi deri në gju.

Veçoritë e produktit

  • Material Lyocell (TENCEL™)
  • Mëngë të gjata
  • Shpatulla të lëshuara
  • Gjatësi deri në gju
  • Mbërthim me kopsa
  • Material të lehtë
Materiali
  • 71% Lyocell (TENCEL™)
  • 17% Vikozë
  • 12% Poliestër
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details