Skip to product information
1 of 4

desire

Atlete Të Bardha Perspective

Atlete Të Bardha Perspective

Regular price €109,90
Regular price €0,00 Sale price €109,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Pantallona Kelin Të Zi

Lëkura dhe pëlhura e vërtetë përziejnë pjesën e sipërme, veshjen e brendshme prej lëkure të vërtetë, lartësa 3cm, atlete komode.

Veçoritë e produktit

  • Së shpejti..
  • Së shpejti..
Materiali
  • Lëkura dhe pëlhura e vërtetë përziejnë pjesën e sipërme, pjesa e brendshme nga lëkura gjitashtu.
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details