Skip to product information
1 of 4

desire

Anja Setër Vishnje 0901

Anja Setër Vishnje 0901

Regular price €139,90
Regular price Sale price €139,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Anja Setër Vishnje

Setra Anja, e cila krijon një atmosferë të bukur, është simbol i cilësisë me butonin e saj minimalist të argjendtë dhe detajet modeste të xhepit. Bëhuni gati për të tërhequr të gjithë vëmendjen me këtë setër ngjyrë vishnje.

  • Astari: 100% Poliestër
  • Modeli: Modeli i rehatshëm
  • Madhësia e Modelit: Madhësia Standarde
  • Gjatësia e mëngës: Mëngë e gjatë
  • Lloji i mbylljes: Button
Materiali
  • 62% Polyester
  • 36% Poliestër
  • 2% Poliuretan
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details