Skip to product information
1 of 3

desire

Anja Pantallona Të Gjelbër 1375

Anja Pantallona Të Gjelbër 1375

Regular price €74,90
Regular price Sale price €74,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Anja Pantallona Të Gjelbër

Nëse jeni në kërkim të një modeli pantallonash të rehatshëm dhe elegant, pantallonat Anja vijnë për të përmbushur të gjitha pritjet tuaja. Pëlhura e tyre pohuese e ngjashme me lëkurën është e kombinuar me një model  të zbukuruar me linja të thjeshta, duke krijuar një stil të rehatshëm dhe të këndshëm. Falë tiparit të gjerë të këmbëve, pantallonat Anja, të cilat do të jenë ylli i sportive - me kombinimet me stil, janë lloji ideal për kombinimet e së Premtes të rastesishme.

  • Modeli: Modeli i rehatshëm
  • Lloji i mbylljes: Zinxhir
  • Lloji i këmbës: Këmbë e gjerë
Materiali
  • 62% PVS
  • 36% Poliestër
  • 2% Poliuretan
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details