Skip to product information
1 of 4

Perspective

Ambers Fustan I Zi 3060

Ambers Fustan I Zi 3060

Regular price €79,90
Regular price €154,90 Sale price €79,90
48% Zbritje Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Ambers Fustan I Zi

Ambers fustan me pëlhurë të përzier leshi dhe viskoze. Ky fustan cache coeur pa mëngë ka një dizajn të hollë, me zinxhir sekret në pjesën e pasme dhe gjatësi deri në gju.

Veçoritë e produktit

  • Gjatesi deri në gjunjë
  • Fustan Slim
  • Pa mëngë
Materiali
  • 57% Rayon
  • 35% Viskozë
  • 6% Lesh
  • 2% Elastan
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details