Skip to product information
1 of 4

Perspective

Ambers Fustan Bruz 3060

Ambers Fustan Bruz 3060

Regular price €79,90
Regular price €154,90 Sale price €79,90
48% Zbritje Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Ambers Fustan Bruz

Ambers fustan me pëlhurë të përzier leshi dhe viskoze. Ky fustan cache coeur pa mëngë ka një dizajn të hollë, me zinxhir sekret në pjesën e pasme dhe gjatësi deri në gju.

Veçoritë e produktit

  • Gjatesi deri në gjunjë
  • Fustan Slim
  • Pa mëngë
Materiali
  • 57% Rayon
  • 35% Viskozë
  • 6% Lesh
  • 2% Elastan
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details