Skip to product information
1 of 4

desire

Alines Xhaketë Bezhë 0900

Alines Xhaketë Bezhë 0900

Regular price €164,90
Regular price Sale price €164,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Alines Xhaketë Bezhë

Eshtë si një frymë e ajrit të pastër për ata që janë të mërzitur me modelet e zakonshme të xhaketave: Xhaketë Alines. Xhaketa Alines, e cila i jep argëtim xhaketave që janë simbol i seriozitetit me strukturën e saj të mëngës së ulët, ju lejon të shkoni për një stil xhakete sportive-elegante me modelin e saj  dhe butonat e fiksuar. Ju mund ta përdorni këtë model xhakete të sheshtë me gjatësinë e gjurit dhe modelin e rehatshëm për të kurorëzuar elegancën tuaj të fundjavës.

  • Modeli: Modeli i rehatshëm
  • Gjatësia e modelit: Poshtë gjurit
  • Lloji i mëngës: Mëngë e ulët
  • Modeli: Sheshte
  • Lloji i jakës: Jakë këmishë
  • Lloji i mbylljes: Kapëse
Materiali
  • 54% Polyester
  • 29% Acrylic
  • 17% Viscose
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details