Skip to product information
1 of 4

desire

ALFIA BLUZË BARDHE

ALFIA BLUZË BARDHE

Regular price €29,90
Regular price €59,90 Sale price €29,90
50% Zbritje Sold out
Tax included.
Masa

Material viskozë i thurur,me mëngë të gjata dhe jakë shall

100% VIiskozë

Tencel - është   fibra fije e prodhuar nga ahu ose eukalipt australian, prodhimi i të cilit përfshin përdorimin e nanoteknologjiS. Tencel është një plus i madh - 100% eko-mirëdashësi.

View full details