Skip to product information
1 of 2

desire

Aks Shall & Kapel Ecru 0004

Aks Shall & Kapel Ecru 0004

Regular price €34,90
Regular price Sale price €34,90
Sale Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Aks Shall & Kapel Ecru

Kushtojini vëmendje kësaj dyshe me teksturën e tyre të butë dhe stilin e thjeshtë! Me setin e shallit dhe kapeles Aks, është e mundur të qëndroni ngrohtë ndërsa dukeni me stil në ditët e ftohta të dimrit. Ju gjithashtu mund të përgatisni kombinimin tuaj për dimër duke veshur këtë model beretë dhe shall me një ngjyrë mbi palltot tuaja të fryra ose palltot me stampa.

Materiali
  • 80% Akril
  • 20% Poliestër

View full details