Skip to product information
1 of 5

Perspective

Aidas Fustan I Gjelbër Palme 3052

Aidas Fustan I Gjelbër Palme 3052

Regular price €69,90
Regular price €124,90 Sale price €69,90
44% Zbritje Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Aidas Fustan I Gjelbër Palme

Një fustan i domosdoshëm m dizajnin klasik dhe të përjetshëm. Dizajni i jakës varkë dhe pëlhura e përzier me lesh e bëjnë atë një zgjedhje të sigurtëpër një veshje elegante në zyre.

Veçoritë e produktit

  • Fustan me mëngë të shkurtra
  • Jakë varke
  • Materiali përzierje e leshit
Materiali
  • 52% Lesh
  • 44% Poliestër
  • 4% Elastan
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details