Skip to product information
1 of 4

Perspective

Adonias Fustan Bezhë & Rozë 3074

Adonias Fustan Bezhë & Rozë 3074

Regular price €59,90
Regular price €129,90 Sale price €59,90
54% Zbritje Sold out
Tax included.
Masa
Përshkrimi

Adonias Fustan Bezhë & Rozë

Fustan Adonias me përzierje pambuku dhe gjatësi midi. Ky fustan me jakë V me vija përmban një kops për mbërthim përpara, ka mëngë të shkurtra, xhepa përpara dhe një rrip lidhëse te së njejtit material

Veçoritë e produktit

  • Gjatësi midi
  • Jakë V
  • Mbërthim me kopsa
  • Mëngë të shkurtra
  • Rrip të së njejtit material
Materiali
  • 52% Pambuk
  • 27% Liri
  • 14% Poliestër
  • 7% Viskosë
Tabela e masave

Më poshtë shihni tabelën e përmasave të produktit!

View full details